TILLBAKA

2019-01-09

Har du säkrat din sittplats för Allsvenskan 2019?

Om du hade årskort med sittplats under fjolåret har du din plats reserverad januari månad ut. Om du vill behålla samma plats i år har du fram till den 31 januari på dig att förnya ditt kort. Därefter släpps platsen upp till försäljning.

Du som hade årskort med sittplats på Falcon Alkoholfri Arena under säsongen 2018 har din plats reserverad fram till och med den 31 januari. Om du vill vara säker på att behålla din plats, vilket vi självklart hoppas att du vill, behöver du förnya ditt kort innan detta datum. Därefter släpps platsen upp till försäljning. Du kan enkelt förnya ditt årskort på webben (se nedan hur du går tillväga) och annars är du välkommen in till sportkontoret på arenan.

Så här gör du för att förnya ditt årskort:

Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ och sedan loggar du in med den e-post som du angav när du köpte ditt kort inför säsongen 2018. Har du glömt ditt lösenord? Klicka på ”glömt lösenord” så får du ett nytt.
Klicka på ”Mina säsongskort” och följ anvisningarna så förnyar du enkelt kortet själv. Du fortsätter att använda samma kort som du hade 2018, det aktiveras automatiskt.
Du som inte har angivit någon e-post är välkommen in till oss på sportkontoret.

Foto: Robert Boman 

Publikbild




Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)