2018-03-06

Seger mot Stafsinge IF

Ett U21-betonat FFF besegrade ikväll FFF-legendaren Daniel Johanssons Stafsinge IF med 2-1. Målen gjordes av Rasmus Fridolf och Anton Wede.

– Stundtals bra spel trots att laget innehöll många spelare som inte alls är samspelta. Stafsinge IF stod upp bra och hade stundtals bra passningsspel som satte vårt försvarsspel på prov. Båda lagen tappade lite ork mot slutet och matchens kvalité sjönk lite grann, säger Hasse Eklund, och tillägger:
– Kul att se framtiden i Falkenberg där de unga spelarna var sugna på att visa upp sig och hade en härlig attityd till matchen. Där har vi en hel del sparkapital inför framtiden.

Han gladdes över att Anton Wede gjorde mål.
– Kul att Anton är tillbaka i spel och tillsammans med Erik Zetterberg bildade han ett starkt mittfältspar, innan Anton var tvungen att gå ut i 70:e minuten med lite känningar i ett knä.

E.N.

A. Wede