2018-05-15

Chattos mål tog upp U21 i serietopp

Falkenbergs FF:s U21-lag mötte idag Utsiktens BK på hemmaplan och vann med 1-0. Segerskytt: Dominic Chatto!

Redan i 14:e minuten kom matchens enda mål. Dominic Chatto, som ser allt bättre ut efter sina knäproblem, forcerade in bollen efter en hörna. Målvakten släppte retur och Chatto var först framme och sköt in bollen. Då Johan Brattberg höll målet fritt från påhälsning och nollade Utsiktens BK visade sig Chattos fullträff bli matchens enda.
– Vi hade det ganska svårt i vårt spel idag. Vi fick inte någon riktig fart i spelet. Men vi jobbade bra i vår defensiv och vann med 1-0, säger tränare Jonas Axeldal.

Segern betydde att FFF passerade Varbergs BoIS, som dock har en match mindre spelad, på målskillnad och gick upp i serieledning. Den 5 juni väntar Tobias Englunds gamla lag IFK Värnamo på bortaplan.

Så startade FFF:
Johan Brattberg - Casper Persson, Ludvig Johansson, Linus Andersson (K), Osama Hassan - Rasmus Fridolf, Dominic Chatto, Enock Kwakwa, Mergim Laci - Passi Prudence, Edi Sylisufaj

Text: E.N.
Foto: Roger Landin