2018-09-24

U21: 0-1-förlust mot HIF

Falkenbergs FF:s U21-lag spelade jämnt med Helsingborgs IF men föll med 0-1 hemma på arenan.

I FFF:s mål debuterade Nadeem Omar, till vardags i U17. Johan Lassagård, Ludvig Johansson (dagens lagkapten), Tobias Wahlberg och Osama Hassan bildade backlinje och mittfältet bestod av Rasmus Fridolf, Hampus Svensson, Enock Kwakwa och Mergim Laci. Edi Sylisufaj och Passi Prudence bildade anfallspar.

HIF gjorde mål redan i åttonde minuten och behöll sedan ledningen under resterande 82 minuter plus tillägg. FFF skapade några lägen under matchen, men fick inte in någon kvittering. Gulvitt drabbades också av en utvisning på Enock Kwakwa, som drog på sig två gula kort, i slutskedet vilket försvårade den sista forceringen.
– En match med lite målchanser och mycket spel mellan straffområdena. Jag tycker att "Ludde" och Hampus ska ha beröm, säger tränaren Jonas Axeldal.

FFF har nu tre segrar och två förluster i U21 superettan södra höst. Nästa match spelas borta mot J-Södra den 10 oktober.

Foto: Robert Boman

Kwaaaakwa