2018-10-12

90-årsfirande efter sista matchen

Falkenbergs FF fyller som bekant 90 år i år och det vill klubben självklart fira ihop med medlemmar, spelare, ledare, personal och funktionärer. Du som är medlem har nu chans att säkra din plats på klubbens 90-årsfirande.

Efter avslutningsmatchen hemma mot Gais den 10 november kommer det att bli jubileumsmingel och festligheter på Harrys med start klockan 19.30.

Man bjuds på en liten återblick, uppträdande av artisten Kristofer Greczula och ett härlig mingel med många glada gulvita anhängare. Kostnaden ligger på 350 kronor per person och då ingår mat i form av en medelhavstallrik samt FFF-kaka från Stålboms till kaffet. En förutsättning för anmälan är att man är medlem i Falkenbergs FF.

FFF räknar med mellan 300 och 400 gäster och då det finns ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Det blir även ett sent insläpp utan entré efter klockan 21.30 för supportrar.

– Vi hoppas på ett riktigt roligt och festligt jubileumsfirande och säsongsavslutning med mängder av gulvita glada själar, säger klubbchef Patrik Lundgren.

Anmälan ska ske via mail till patrik.lundgren@falkenbergsff.se eller via telefon till 0346-590 01 senast den 19 oktober.