TILLBAKA

2019-02-07

Inför dubbelmötet: "Gäller hålla koncentrationen"

Klockan 18.00 imorgon möter FFF Elfsborg i Borås och redan klockan 13.00 dagen efter väntar match mot Värnamo i Vinberg.

– Sista helgen där alla kan få match innan vi går in i cupspelet med tävlingsinslag. Askebrands lag är alltid bra på försäsongen och man får alltid ett kvitto på var man står i sina förberedelser. Matchen mot ÖIS var bra i 45 minuter innan vi tappade konceptet, säger Hasse Eklund och fortsätter:
– Nu blir det en tuffare motståndare och det gäller för oss att hålla koncentrationen i 90 minuter. Vi har jobbat vidare med vårt försvarsspel och det ska bli kul att se hur det står sig mot ett allsvenskt lag. Nästa vecka kommer FFF att börja jobba mer med sitt offensiva spel.
– Men jag förväntar mig ändå bättre rörlighet och djupledsspel mot Elfsborg än vad vi presterade i förra matchen, säger huvudtränaren.

Det blir liknande trupper till mötena med Elfsborg och Värnamo.
– Det gör att en del spelare får räkna med att dubblera lite båda dagarna. Tyvärr har vi fått lite skador som gör att vi får tänka om i hur spelarna ska matchas, säger Hasse Eklund.

Dominic Chatto, Mahmut Özen, Nsima Peter, John Björkengren och Mergim Laci missar matchen på grund av skador och Hampus Nilsson kommer inte till spel på grund av svullnader i bland annat två fingrar.

Så startar FFF mot Elfsborg på Borås Arena imorgon kväll:
Johan Brattberg - Tibor Brink Joza (K), Carl Johansson, Tobias Karlsson, Jacob Ericsson - Kalle Söderström, Hampus Svensson, Marcus Mathisen, Robin Östlind - Christoffer Carlsson, Edi Sylisufaj
Avbytare: Dennis Bengtsson, Ludvig Johansson, Johan Lassagård, Per Karlsson, Anton Wede, Tobias Englund, Passi Prudence

E.N.

Bild Öis


Öis Anton
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)