2014-12-10

Ossen hälsar till fansen

Carl-Oscar Andersson har bestämt sig för att lämna. Han vill rikta en hälsning till alla i och runt FFF.

"Jag har tagit det svåra beslutet att ej skriva på det tvåårskontrakt Falkenbergs FF har erbjudit mig. Det har varit mäktigt få vara en del av det fantastiska lag som gjorde den historiska bedriften att ta FFF till allsvenskan och därefter hålla laget kvar i den högsta serien. En av anledningarna till denna framgång har varit lagsammanhållningen och det vill jag tacka alla mina lagkamrater för. Jag känner dock att det för min egen fotbollsutveckling kan vara bra med någonting nytt.

Jag vill tacka och lyckönska alla i föreningen. Också ett tack till de exceptionella supportrarna som anammat den otroligt unika hejaramsan om mig som jag hoppas få höra igen någon gång i framtiden."

Ossegosse