2015-01-29

Lundin till FFF - Rydén lämnar

FFF har skrivit kontrakt med målvakten Alexander Lundin. Samtidigt står det klart att Rasmus Rydén lämnar.

Rasmus Rydén lämnar FFF av sociala skäl. Han kommer i år att spela för Öster i hemstaden Växjö.
- Rasmus har efter en tids funderande uttryckt önskemål om att flytta tillbaka till Växjö där hans sambo och barn redan befinner sig. Rasmus kommer att övergå till Öster från och med 1 februari men kommer att stå för Öster redan i morgondagens träningsmatch, säger sportchef Håkan Nilsson.
FFF har gjort klart med hans ersättare.
- Vi har nu kommit överens om att Alexander Lundin ersätter honom. "Alex" har skrivit på för ett år, säger Nilsson.

22-årige Alexander Lundin från Nättraby i Blekinge kommer närmast från Mjällby. Under fjolåret var den 186 centimeter långe målvakten utlånad till Husqvarna.
2013 gjorde han fyra allsvenska matcher för MAIF. I Husqvarna blev det åtta superettanmatcher.

Lundin