2015-11-30

Calle Wede tackar för sig

Calle Wede lämnar Falkenbergs FF inför nästa säsong. I eftermiddag skriver han på kontrakt för Helsingborgs IF där han då återförenas med brorsan Anton och det bekanta tränarteamet Henrik Larsson och Tobias Tuvesson.

Calle Wede kom till Falkenberg från IF Elfsborg inför höstsäsongen 2012 och har sedan dess varit klubben trogen och gjort totalt 83 matcher och sju mål varav tre mål i allsvenskan.

- Jag vill tacka Calle för hans fina år i Falkenbergs FF. Han har under sina år i klubben varit med om en fantastisk resa och som spelare betytt mycket för oss. Jag önskar han nu lycka till i framtiden, kommenterar Håkan Nilsson som är FFF:s sportchef.

Calle Wede vill själv också framföra ett tack till klubben som han representerat de senaste åren.
- Jag vill tacka Falkenberg för fantastiska år man fått dela med klubben. Jag har utvecklas mycket i FFF med bra människor i både truppen och folket i klubben. Höjdpunkterna är många med både avancemang och att klara sig kvar två säsonger i rad i allsvenskan.

Calle Wede