TILLBAKA

2017-03-13

Två nyförvärv till FFF

FFF har gjort klart med ytterligare två nyförvärv. 28-årige ytterbacken Mahmut Özen och yttermittfältaren Richard Donkor, 20, har båda undertecknat ettårskontrakt.

Mahmut Özen är född i Tarsus i Turkiet men uppvuxen i Falkenberg där han representerade Stafsinge till och med 2008. Mellan 2009 och 2011 spelade han för Varbergs BoIS. Allsvenska klubben Mjällby fick upp ögonen för Özen och värvade honom inför 2012 års säsong. Efter två säsonger och 28 allsvenska matcher skrev han på för Malmö FF. Där blev det en allsvensk match och två cupfajter innan han lånades ut till Kayseri Erciyesspor. Han gjorde tolv matcher i turkiska högstaligan. Hans senaste arbetsgivare var Adana Demispor i turkiska andraligan. Där blev det tre ligamatcher. Nu är han tillbaka i Halland och klar för FFF.

Richard Donkor är precis som Enock Kwakwa och Godsway Donyoh fostrad i Right to Dream-akademin i Ghana. År 2014 var han utlånad till Häcken. De två senaste säsongerna har snabbe Donkor, som är duktig på att utmana, spelat för Öster i division 1. Efter några veckors provspel har han nu kritat på för FFF.

Dominic Chatto har valt tröjnummer 28. För Özen och Donkor blir det 21 respektive 70.

E.N.

Donkor
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)