2017-09-13

BP väntar för U21 i A-slutspelet

Efter förlusten mot Elfsborg har U21 slickat såren. Imorgon kommer Brommapojkarna på besök till Falcon Alkoholfri Arena.

Matchen, som döms av Alexander Eriksson från Halmstad, inleds klockan 17.00 och är den tredje i U21:s A-slutspel. FFF står på en poäng (1-1 mot Norrköping i öppningsmatchen) efter två spelade matcher.
– Det kommer att bli en tuff match mot Brommapojkarna. De är väldigt spelskickliga och brukar ha ett stort bollinnehav. Det blir en utmaning att hålla ihop laget, säger tränare Jonas Axeldal.

Så startar FFF:
Johan Brattberg - Robin Carlsson, Ludvig Johansson, Tobias Karlsson, Osama Hassan - Johan Lassagård, Erik Zetterberg, Amin Nazari, Mergim Laci - Edi Sylisufaj, Passi Prudence

Avbytare: Carl Martinsson, Rasmus Larsson, Gabriel Johansson, Emanuel Haraldsson, Rasmus Fridolf

E.N.

Edi mål