2018-03-23

Biljettsläpp

Snart är det vår och dags att fylla vår härliga hemmaarena igen.

Känn pulsen och boka in FFF:s hemmapremiär lördag den 7 april kl. 16. Boka dina biljetter till våra fyra första matcher på www.falkenbergsff.se eller på Falkenbergs Turistinformation. 

Boka direkt via länken - http://falkenbergsff.ebiljett.nu/

Biljettsläpp 2018
2018-03-23

Inför genrepet mot BK Häcken imorgon

Klockan 15.00 imorgon möter FFF BK Häcken på Bravida Arena i den sista träningsmatchen innan superettan-premiären mot Landskrona BoIS nästa helg.

– Jag tycker att killarna verkade pigga idag under den lätta matchförberedande träningen. Man såg inga större trötthetstecken efter resa eller många träningar på träningslägret, säger Hasse Eklund.

Han har matchplanen klar.
– För oss gäller det att jobba vidare med vårt spel och bli ännu tydligare med vårt bollinnehav imorgon mot ett lag som är förväntat bättre än de lag som vi har mött den senaste tiden. BK Häcken kommer säkert också att testa av vår defensiv mer än de omställningar som vi mest har råkat ut för mot lag ifrån lägre divisioner. Jag förväntar mig att Häcken har ett mer etablerat anfallsspel. Vi måste vara disciplinerade och duktiga i vårt positionsspel, säger huvudtränaren.

Positivt är att mittfältaren Enock Kwakwa är tillbaka i truppen. Startelvan i lördagens match är inte helt spikad.
– Jag vill fundera på genrepslaget ett tag till då några spelare anmälde intresse till spel i premiären med bra prestationer under lägret och vi har några småskavanker som vi kanske inte är beredda att chansa med inför Landskrona borta, säger Hasse Eklund.

Truppen:
Johan Brattberg, Hampus Nilsson, Osama Hassan, Tibor Joza (K), Linus Andersson, Tobias Englund, Erik Zetterberg, Tobias Karlsson, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Mergim Laci, John Björkengren, Enock Kwakwa, Anton Wede, Erik Pärsson, Edi Sylisufaj

E.N.

Kwakwa Kung HIF
2018-03-23

Träning A-trupp

V13

Måndag 26/3 kl.10.30-12.00 Vinberg

Tisdag 27/3 kl.10.30-12.00 Vinberg

Torsdag 29/3  kl.10.30-12.00 ??

Lördag 31/3 kl.10.30-12.00 ??2018-03-22

Stolt gulvitt värdskap

Ett fyrtiotal volontärer samlades igår kväll på Falcon Alkoholfri Arena för att genomgå Falkenbergs FF:s funktionärsutbildning som hölls av Jan-Olof Johansson från SISU Idrottsutbildarna.

I samband med våra hemmamatcher stöttas vi av över hundra volontärer som var och en är lika viktig för hur evenemanget upplevs – och för att det över huvud taget ska kunna genomföras. Det är vi oerhört tacksamma och stolta över och därför erbjöds alla volontärer en värdskapsutbildning som ett stöd i sitt volontärskap.

Det var en härlig blandning av både gamla och nya volontärer som hade tagit sig till Falkenbergs FF:s klubbrum igår kväll för att delta i utbildningen med namnet ”Stolt gulvitt värdskap”. Jan-Olof Johansson från SISU Idrottsutbildarna höll i utbildningen som behandlade viktiga perspektiv för funktionärsrollen, till exempel bemötande och säkerhet, och ett antal videoklipp varvades med diskussioner och reflektioner i mindre grupper.

- Vi har redan duktiga och engagerade volontärer och vi hoppas att denna utbildning stärker oss ytterligare. Med budskapet ”Stolt gulvitt värdskap” har vi en hög målsättning att tillsammans skapa en totalupplevelse med nöjda besökare som vill återkomma till Falkenberg och Falcon Alkoholfri Arena, säger David Svensson, CSR-ansvarig i FFF, och fortsätter:
- Det var roligt att så många visade intresse för utbildningen och det var också extra kul att vi kunde välkomna sju nya volontärer. Vi arbetar aktivt för att bjuda in fler personer till den gemenskap som det innebär att vara med i en förening och det är glädjande att det ger resultat.

 

Stoltgulvittvärdskap1
2018-03-22

Hasse Eklund summerar lägret

Falkenbergs FF:s A-lag är hemma igen efter en veckas träningsläger i Spanien. Så här vill tränare Hasse Eklund sammanfatta lägret:

– Med undantag från vädret har det varit ett bra läger. Vi har kunnat arbeta med vår spelidé och haft bra kvällar med en hel del teori för att kunna bli ännu bättre. I matchen mot Sandviken så kunde vi se att vårt spel blir bättre för varje dag som vi tränar och det märks framför allt på de spelare som inte har varit med så länge, som går in i matchen och levererar en bra prestation, säger Hasse Eklund och fortsätter:
– Det mesta är positivt förutom att vi har lite för mycket obalans i den fysiska nivån på olika spelare i truppen och det försökte vi jobba ikapp med på lägret.

De nya spelarna inkilades på lägret.
– Inkilningen har jag inte så mycket kunskap om mer än att Kalle Söderström bjöd på riktig skönsång och på lägrets sista dag var några spelare desperata efter sol så träningen hann inte ens sluta innan tre barbenta herrar joggade runt planen byxlösa med vita ben för att sola, säger huvudtränaren.

På lördag väntar en sista försäsongsmatch: borta mot BK Häcken.
– Nu hamnar fokus mer på pigga ben och att hitta en startelva efter många starka prestationer på lägret, säger Eklund.

E.N.

Salou vinst
2018-03-19

Årskort 2018

Vi håller på att byta biljettsystem och med anledning av det har årskorten för 2018 tyvärr blivit något försenade. Vi ber om ursäkt att det dragit ut på tiden men vår förhoppning är att de ska vara färdiga att hämta på vårt sportkontor under nästa vecka. Vi lovar att återkomma så snart vi har dem klara.2018-03-17

FFF segrade i Salou: "Nöjd med spelet"

Falkenbergs FF besegrade Sandvikens IF med 2-1 i Salou efter mål av Edi Sylisufaj och Tobias Karlsson.

FFF förde initiativet från start och fick också en fin start på matchen via ett tidigt ledningsmål. Kalle Söderström slog ett inlägg som Edi Sylisufaj förpassade i nät. FFF spelade fin fotboll, hade ett stort spelövertag och skapade flera fina målchanser som kunde ha resulterat, men 1-0 stod sig till pausvilan.

FFF fick också en smakstart på den andra halvleken. Tobias Karlsson gjorde ett snyggt nickmål på en finfin hörna från Robin Östlind. FFF fortsatte att ösa på framåt och hade även en boll i ribban. I slutet av matchen hettade det till. Först reducerade Sandvikens IF från ingenstans och sedan blev Erik Pärsson utvisad. Hampus Nilsson gjorde en kvalificerad räddning som hindrade en kvittering. FFF kunde kvittera ut en seger efter 90 spelade minuter.

– Jag är nöjd med spelet och chanserna vi skapade. Vi borde haft större utdelning i mål, men lyckades ändå kontrollera spelet bra. Sandviken hade ett bra och organiserat försvarsspel, men vi lyckades ändå spela oss till flera bra målchanser vilket är positivt. Vi tappade koncentrationen i slutet på matchen och släppte in en reducering på en fast situation där vi fick undan första försöket, men när bollen kom in andra gången hade vi tappat våra positioner, säger Hasse Eklund och fortsätter:
– Sandviken lyfte sig när Erik Pärsson blev utvisad och hade chansen att kvittera, men Hampus gjorde en superräddning vid ledning 2-1. I det stora hela har vi haft många träningspass och en bra match med seger, så det känns ändå bra att kunna spela bra fotboll trots att benen inte är superpigga. Det finns mer att hämta i detta laget och ambitionsnivån är hög vilket bådar för en bra avslutning på lägret.

Så startade FFF:
Hampus Nilsson - Per Karlsson, Tobias Karlsson, Linus Andersson, Tobias Englund - Kalle Söderström, Erik Zetterberg, John Björkengren, Robin Östlind - Edi Sylisufaj, Erik Pärsson

Text: Eric Nilsson
Foto: Joanne Green

Salou vinst
2018-03-16

Ny lagkapten utsedd och inför-snack inför Sandviken

Klockan 16.00 imorgon möter FFF Sandviken i Salou. Och nu har tränarteamet utsett FFF:s nye lagkapten. Det blir mittbacken Tibor Joza!

Hasse Eklund är nöjd med starten på lägret.
– Första tiden har varit bra och det har varit träningar med hög kvalité, mycket tack vare att planerna är jättefina att träna på och det går att hålla tempot uppe i alla passningar, säger han.

Imorgon eftermiddag väntar match mot division 1-laget Sandviken.
– Det blir spännande mot Sandviken imorgon. Vår morgonträning kommer avgöra hur startlaget blir. Jag förväntar mig ett bra passningsspel offensivt och att vi inte släpper till så många klara målchanser defensivt till motståndaren när vi inte lyckas med vårt anfallsspel, säger Hasse Eklund.

Tibor Joza är nu officiellt utsedd till ny lagkapten efter legendaren David Svensson. Tobias Karlsson och Tobias Englund blir vice-kaptener.
- Det känns fantastiskt bra. Det är en stor ära att få bli kapten för Falkenberg! säger "Tibbe".

E.N.

Tibbe
2018-03-16

Träning a-trupp

V12

Träningsläger Salou tom 21/3

Träning fredag 23/3 kl.10.30-12.00

Match mot BK Häcken lördag 24/3 kl.15.00 Bravida Arena2018-03-14

FFF på väg till Salou: "Ser fram emot lägret"

Falkenbergs FF:s spelare och ledare är i detta nu på väg till Salou utanför Barcelona för en veckas träningsläger. Hasse Eklund är laddad inför vad som komma skall.

– Jag ser fram emot lägret. Jag ser fram emot att kunna träna under bra förhållanden och att kunna instruera utan att spelarna står och fryser och vinden piskar i ansiktet. Att kunna diskutera spelmoment i lugn och ro på träningsplan och göra spelarna delaktiga i beslutsfattandet är en viktig del nu när försäsongen närmar sig sitt slut, säger Hasse Eklund.

Laget kommer slipa på en del detaljer under lägret.
– Under lägret kommer vi jobba mest med anfallsspel och fasta situationer och sen repetera enskilda delar i vårt försvarsspel, säger huvudtränaren.
Varje kväll kommer FFFi ha teori där fokus ligger på teambuilding och att förstärka samhörigheten mellan spelarna.
– I år har vi valt att inte åka in och kolla Barcelona utan väljer att stanna på träningsanläggningen tills det är dags att åka hem.

På skadefronten ser det positivt ut. Det är bara Zlatan Krizanovic, som rehabtränar på hemmaplan, Christoffer Carlsson, som nyligen blivit pappa, och Rasmus Larsson, som istället följer med på Ullareds träningsläger, som inte med på lägret. Tibor Joza, Osama Hassan, Ludvig Johansson och Erik Pärsson börjar alla träna idag.
– Passi Prudence och Enock Kwakwa börjar nog träna till helgen. Johan Lassagård och Dominic Chatto kommer att löpträna till att börja med. Där får vi ha lite tålamod. Annars har vi förhoppning om att de flesta är tillgängliga till vår match mot Sandviken på lördag, säger Hasse Eklund.

På bilden intill ser ni hur det såg ut i Spanien förra året. Vi kan också meddela att backen Ludvig Johansson kommer att ratta vårt Facebook-konto, så där kan ni vänta er roliga uppdateringar och bilder från lägret!

E.N.

Lägerbild
2018-03-12

Värdskapsutbildning för volontärer

Falkenbergs FF hälsar alla volontärer välkomna till värdskapsutbildning onsdag 21 mars kl.18.30 på Falcon Alkoholfri Arena.

Vid en match på Falcon Alkoholfri Arena stöttas vi av över 100 volontärer som alla är lika viktiga för att evenemanget ska kunna genomföras. Som volontär har du en nyckelroll i evenemanget och det hoppas vi att du är stolt över!

Tillsammans med Sisu Idrottsutbildarna erbjuder därför Falkenbergs FF alla våra volontärer en värdskapsutbildning som ett stöd i volontärskapet. Utbildningen hålls på Falcon Alkoholfri Arena den 21 mars kl.18.30-21.00 och den tar upp viktiga perspektiv som bemötande, säkerhet och förhållningssätt.

Du som inte tidigare varit volontär men tycker att detta verkar roligt är naturligtvis också välkommen att anmäla dig. Vi kan aldrig bli för många!

Anmäl dig till David Svensson, david.svensson@falkenbergsff.se eller 070-648 52 81

Publikvärd
2018-03-11

FFF tappade allt

FFF ledde med 2-0 mot norska Raufoss efter första halvlek men föll ihop i slutet av andra halvlek och föll med 2-3.

Det började bra för FFF, där Kalle Söderström imponerade på sin kant. Christoffer Carlsson sköt in 1-0 via en Raufoss-fot och när Tobias Englund forcerade in bollen efter ett snyggt anfall hade FFF en 2-0-ledning. FFF spelade fin fotboll och hade bra fart i spelet. Laget hade bud på fler mål men det stannade vid 2-0 efter 45 spelade minuter.

Raufoss spelade med en annan aggressvitet och beslutsamhet i andra halvlek. Det skulle ge utdelning. I en situation där FFF agerade mycket passivt och inte fick undan bollen tryckte norrmännen in reduceringen. FFF var nu inte lika spelförande som i första halvlek. Men man var ändå otroligt nära att göra 3-1. John Björkengren blev fri och chippade bollen över målvakten. Bollen smet dock utanför stolpen.

Istället tryckte Raufoss på för en kvittering. Man var nära flera gånger om innan kvitteringen slutligen prickades in efter en hörna. Återigen slarvade FFF i försvarsarbetet. Och med matchens sista spark avgjorde Raufoss tillställningen på Kristineslätt. Det blev norsk seger med 3-2. FFF ägde den första halvleken och Raufoss den andra. En ljuspunkt i den annars dystra andra halvleken var att Gabriel Johansson fick A-lagsdebutera. Nu väntar träningsläger i Spanien för FFF.

Så spelade FFF:
Hampus Nilsson - Per Karlsson, Tobias Karlsson (K), Linus Andersson, Tobias Englund - John Björkengren, Erik Zetterberg - Kalle Söderström, Christoffer Carlsson, Robin Östlind - Edi Sylisufaj
Inhoppare: Anton Wede, Gabriel Johansson

E.N.

Rafusos
2018-03-10

Inför Raufoss: Så startar FFF

Vid lunchtid imorgon möter FFF norska Raufoss i sista matchen innan träningslägret i Salou utanför Barcelona. FFF passar på att testa ett nytt spelsystem.

– I denna match ska vi försöka utveckla vår taktiska kunskap och ge oss själva lite fler verktyg och möjligheter att använda i superettan. Vi kommer i denna match testa en 4-2-3-1-formation. Det ska bli spännande att se om vi ändå kan behålla vårt grundspel och principer, trots att en del spelare får lite annorlunda roller, säger Hasse Eklund.

Nyblivne fyrabarnspappan Christoffer Carlsson kommer att starta mot Raufoss, som återfinns i norska tredjedivisionen. Däremot saknas nu även Erik Pärsson, som insjuknat under veckan, och Mahmut Özen, som har en revbensskada. Båda räknas dock som klara till träningslägret.
– Vi har under denna vecka jobbat en del med att få upp vår fysiska kapacitet så det har blivit en hel del löpning för spelarna under veckan, kombinerat med en hel del passningsträning eftersom vi inte lyckades med att följa upp vår fina första halvlek mot Mjällby med lika bra spel i andra halvleken.

På grund av skadeläget har FFF kallat upp junioren Gabriel Johansson, vars storebror Ludvig tillhör A-truppen. Matchen startar 13.00 på Kristineslätt.

Så startar FFF:
Hampus Nilsson - Per Karlsson, Tobias Karlsson, Linus Andersson, Tobias Englund - Erik Zetterberg, John Björkengren - Kalle Söderström, Christoffer Carlsson, Robin Östlind - Edi Sylisufaj
Avbytare: Johan Brattberg, Anton Wede, Mergim Laci, Rasmus Fridolf, Gabriel Johansson

E.N.

Mål MAIF
2018-03-09

FFF deltar i miljökampanj

Tillsammans med vår samarbetspartner Fabo deltar vi i miljökampanjen ”Bli en återvinnare”. Vid två tillfällen finns vi på plats på Sloalyckan för att prata miljö och återvinning.

I Falkenbergs FF gör vi allt vi kan för att vinna våra fotbollsmatcher. Utanför planen ska vi också göra vårt yttersta för att vara goda vinnare och därför är det för oss en självklarhet att delta i vår samarbetspartner Fabo:s miljökampanj ”Bli en återvinnare”. En hållbar framtid är allas vårt gemensamma ansvar och vi vill gärna bidra till att öka medvetandet och engagemanget gällande vår miljö – det vinner alla på.

Imorgon lördag kl.14-16 och på måndag 12/3 kl.16-18 finns några av våra a-lagsspelare på plats vid Sloalyckans miljöhus för att prata miljö, återvinning och kanske också lite fotboll. Vi hoppas på bra uppslutning - tillsammans gör vi skillnad!2018-03-06

Seger mot Stafsinge IF

Ett U21-betonat FFF besegrade ikväll FFF-legendaren Daniel Johanssons Stafsinge IF med 2-1. Målen gjordes av Rasmus Fridolf och Anton Wede.

– Stundtals bra spel trots att laget innehöll många spelare som inte alls är samspelta. Stafsinge IF stod upp bra och hade stundtals bra passningsspel som satte vårt försvarsspel på prov. Båda lagen tappade lite ork mot slutet och matchens kvalité sjönk lite grann, säger Hasse Eklund, och tillägger:
– Kul att se framtiden i Falkenberg där de unga spelarna var sugna på att visa upp sig och hade en härlig attityd till matchen. Där har vi en hel del sparkapital inför framtiden.

Han gladdes över att Anton Wede gjorde mål.
– Kul att Anton är tillbaka i spel och tillsammans med Erik Zetterberg bildade han ett starkt mittfältspar, innan Anton var tvungen att gå ut i 70:e minuten med lite känningar i ett knä.

E.N.

A. Wede
2018-03-05

U21-match mot Stafsinge IF imorgon

FFF:s U21-lag möter klockan 19.00 imorgon Stafsinge IF på Kristineslätt.

Från FFF:s A-trupp deltar målvakten Johan Brattberg, backarna Linus Andersson och Ludvig Johansson och mittfältsduon Erik Zetterberg och Anton Wede.
– Tyvärr har vi för många sjukdomar och småskador vilket gör att vi inte vågar chansa med fler spelare från A-truppen. De resterande spelarna kommer från U-truppen. Det ska bli spännande att se återväxten i ett skarpt läge mot Stafsinge, säger tränare Hasse Eklund.

Välkomna!2018-03-05

Information om föreningsliv

Är du nyfiken på hur föreningslivet i Sverige fungerar och vad det innebär att vara medlem i en förening? Ikväll kl.18.00 bjuder vi tillsammans med SISU Idrottsutbildarna Halland in till en informationsträff på Falcon Alkoholfri Arena.

Att vara medlem i en förening är en central del i många människors liv och den svenska idrottsrörelsen har totalt 3,2 miljoner medlemmar. Men vad är egentligen en förening och vad innebär det att vara medlem? Vilka rättigheter och skyldigheter har jag?

Om det och mycket annat kommer Rickard Boman från SISU Idrottsutvecklarna att prata om på kvällens informationsträff. Vi kommer också att berätta lite om Falkenbergs FF och vilka möjligheter det finns att engagera sig i föreningen.

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Välkommen!

När: måndag 5 mars kl.18.00

Var: Falkenbergs FF:s klubbrum, Falcon Alkoholfri Arena

Kontakt: David Svensson, Falkenbergs FF, 070-648 52 812018-03-03

2-2 mot Mjällby: "Får dra lärdom"

FFF stod för en bra och en mindre bra halvlek mot Mjällby. Gulvitt ledde rättvist med 2-0 i paus, men tappade ledningen under andra halvlek.

FFF började jättebra och visade en helt annan aggressivitet än mot ÖIS. Det tidiga ledningsmålet föll därför naturligt. Erik Pärsson jobbade fram bollen till Tobias Englund, som med en hård bredsida pangade in 1-0. Bollen satt högt bakom en chanslös Jesper Johansson. FFF fortsatte att sätta hög press och stressa Mjällby till misstag. Några få minuter före paus utökade FFF ledningen till 2-0 genom Erik Pärsson, som tryckte sig fram och sköt in 2-0. Så långt såg allt bra ut.

Tyvärr spelade FFF inte lika bra under andra halvlek. Laget tummade lite på aggressiviteten och släppte in Mjällby i matchen. Motståndarlaget lyckades till slut reducera sedan de överlistat FFF-försvaret och Johan Brattberg. Kort därefter blixtrade Edi Sylisufaj till och prickade ribban med ett bra skott. Dessvärre skulle Mjällby också komma att kvittera under slutskedet. Johan Brattberg kunde inte hålla ett skott och plötsligt stod det 2-2 på resulttavlan.

Matchen slutade 2-2. Positivt är att Anton Wede är tillbaka i spel. Hasse Eklund är nöjd med första halvlek.
– Vi spelade med högt tempo och är väldigt framåtriktade i vårt spel. Vår defensiv kontrollerade Mjällbys avslutsförsök. Det blev en halvlek som kändes bra för vår del. Vi hade under matchen flera möjligheter att utöka vår ledning till fler mål vid 2-0 och vid 2-1, säger han.
Huvudtränaren är inte lika tillfreds med de sista 45 minuterna.
– I andra halvlek tog vi sämre beslut och gav Mjällby energi med vårt dåliga passningsspel. Vi lyckades inte alls komma upp i standarden från första halvlek. Vi har några spelare som ligger efter med träningen, det blev en nyttig genomkörare där vi prioriterade 90 minuters arbete istället för att kanske göra ett byte. Det ger inga poäng i träningsmatcher och vi får dra lärdom av att vi inte kunde spela på resultat i andra halvlek, säger Eklund.

FFF får ta med sig det fina spelet från den första halvleken och slipa på detaljer inför nästa helgs match mot norska Raufoss. Först väntar dock Stafsinge på tisdag.

Så startade FFF mot Mjällby:
Johan Brattberg - Mahmut Özen, Tobias Karlsson (K), Per Karlsson, Tobias Englund - Kalle Söderström, John Björkengren, Christoffer Carlsson, Robin Östlind - Erik Pärsson, Edi Sylisufaj
Inhoppare: Anton Wede och Ludvig Johansson

Text: E.N.
Foto: Glenn T. Unger

Mål MAIF
2018-03-02

Inför Mjällby: Wede redo för comeback

Klockan 14.00 imorgon tar FFF emot division 1-laget Mjällby på Kristineslätt. Det kan då bli comeback i den gulvita tröjan för Anton Wede. Hasse Eklund vill se en bättre insats än mot ÖIS senast.

– Två saker som vi snabbt analyserade efter matchen mot ÖIS var att de var lite hetare och aggressivare än oss, samt att vi inte var tillräckligt framåt orienterade med vårt eget spel. Mot Mjällby vill jag att vi kommer tillbaka till den gamla FFF-aggressiviteten i försvarsspelet och att vi har bättre rörlighet i djupled så bollen kan spelas framåt och inte i sidled eller bakåt, säger Hasse Eklund.

Från senaste truppen försvinner Tibor Joza (fot) och Zlatan Krizanovic (ljumske).
– Vi dras fortfarande med en del sjukdomar och skador som beror på väder, samt det hårda underlaget på Kristineslätt. Förhoppningsvis ljusnar läget lite under nästa vecka och snart är det dags för träningsläger och då vill jag ha så många spelare som möjligt tillgängliga för bra träning under bra väderförhållanden, säger huvudtränaren.

Truppen:
Hampus Nilsson, Johan Brattberg, Ludvig Johansson, Linus Andersson, Erik Zetterberg, Tobias Karlsson, Erik Pärsson, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Edi Sylisufaj, Mergim Laci, Mahmut Özen, John Björkengren, Tobias Englund, Anton Wede

E.N.

A. Wede
2018-03-02

Träning A-trupp

V10

Måndag 5/3 kl.10-30-12.00 resp- 15.00-16.30 Kristineslätt

Tisdag 6/3 kl.10.30-12.00 Vinberg kl.19.00 match mot Stafsinge Kristineslätt

Torsdag 8/3 kl.10.30-12.00 Vinberg

Fredag 9/3 kl.10.30-12.00 Kristineslätt

Söndag 11/3 kl.13.00 match mot Raufoss Kristineslätt


Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falkenbergs idrottsplats
Skogsvägen 1
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)